Back to All Events

Goed eten & Kinderen

  • De Ark Velserstraat 17 Haarlem (map)

Kent u dat, een plakje worst bij de slager, een kaasstengel bij de bakker, een snoepje bij de kapper, een traktatie op school, een koekje bij de thee... En ‘s avonds wil uw kind niet meer eten. Maakt u zich zorgen of ze wel genoeg binnenkrijgen van wat ze écht nodig hebben? Deze avond gaat over de verleidingen waar kinderen (en dus ouders!) aan blootgesteld worden, over wat je daar als ouder nou mee kunt.

Want wat is nu gezond? Lukt het om een goede keuze te maken uit het eindeloze aanbod in de supermarkt? Hoe krijg ik gezond eten praktisch voor elkaar? 

Diëtist en voedingscoach, Hilde de Jong, heeft al vele kinderen begeleid en is ervan overtuigd dat voeding een belangrijke rol speelt om gelukkige kinderen te hebben. Zij gaat graag samen met u in gesprek over de kansen en valkuilen in de zoektocht naar een goed voedingspatroon en een gezond gewicht. 

 

Claudia Lucardie, chef kok van catering-bedrijf Vuur & Vlam, en Marjolein Triesscheijn, GoedZoet (beide actief lid van Slow Food Haarlem Kids) zorgen ervoor dat u vol inspiratie over een gezonde vrolijke lunchtrommel weer de deur uit gaat!

 

Programma:

19:15 - 19:30 inloop

19:30 introductie lezing door Marjolein

19:45 - 20: 45 in gesprek met Hilde de Jong

21:00 - 22:00 Proeverij, recepten en tips van Claudia & Marjolein

Earlier Event: March 30
Suiker(vrij)
Later Event: April 24
De Gezonde Schoolkantine